PostaOnline.ro


Termeni si conditii (02 iunie 2015)


 

Prin termenul "Utilizatorul" se face referire la toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul Posta Online, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului Posta Online, serviciilor si continutului acestuia.

Site-ul, serviciile si continutul postaonline.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul postaonline.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea siteului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile"noastre. Posta Online, poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului postaonline.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul Posta Online ofera utilizatorilor acces la o interfata software prin care utilizatorul poate stoca, trimite, publica online fisiere cu continut divers (documente, programe, continut multimedia etc). Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara siteului Posta Online pentru furnizarea  servicii gratuite.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Posta Online includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative Posta Online si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru Posta Online, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar Posta Online nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor sau fisierelor.

Accesul la serviciile Posta Online

Site-ul se va utiliza gratuit.

Nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la Posta Online

Sunteti de acord sa nu folositi niciun sistem software automat care acceseaza siteul in scopul de a uploada fisiere sau realiza orice alta solicitare.

Obligatiile utilizatorului ce foloseste Posta Online

Pentru a utiliza Posta Online recunoasteti faptul ca sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma incarcarii sau distribuirii continutului incarcat catre terti.

Utilizatorul declara pe proprie raspundere ca nu incarca sau distribuie material cu drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica, distribui sau copia materialul respectiv.

Utilizatorul declara pe proprie raspundere ca:

  • nu incarca sau sa distribuie materiale care contin virusi, troieni sau alte programe cu intentia de a distruge sau altera sistemele informatice;
  • incarce, distribuie orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (acestea includ informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
  • nu incarca sau distribuie materiale promotionale, mailuri nesolicitate, scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari ilegale;
  • isi creeze conturi multiple in cadrul siteului folosind e-mailuri ale aceeasi persoane;
  • nu promoveze sau sa furnizeze informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promovarea ranirii fizica sau verbale impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, in a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe sau alte tipuri de arme cat si crearea de aplicatii rau-voitoare (virusi, troieni);
  • nu incarca sau sa distribuie date personale (nume, adresa, numere de telefon).

Posta Online nu poate garanta credibilitatea sau acuratetea informatiilor incarcate si trimise de catre utilizatori si face cunoscut utilizatorului ca toate parerile exprimate prin intermediul postaonline.ro nu sunt girate de postaonline.ro Utilizatorul este constient ca in timpul utilizarii siteului se expune la materiale postate dintr-o varietate de surse si ca postaonline.ro nu este raspunzator de acuratetea, utilitatea, siguranta materialelor sau gradului in care acestea respecta drepturile de proprietate.

De asemenea utilizatorul constientizeaza faptul ca se expune la materiale ce pot fi  ofensive, indecente, respingatoare si sunteti de acord sa renuntati, la orice drepturi legale sau despagubiri pe care le  le-ati putea pretinde de la Posta Online, si sunteti de acord sa ii investiti si sa mentineti Posta Online, pe proprietarii/operatorii, afiliatii si/sau licentatorii acestuia cu imunitate completa in masura permisa de lege privind toate aspectele legate de utilizarea siteului.

Posta Online actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. postaonline.ro nu permite activitatile in vederea incalcarii dreptului de autor sau incalcarea drepturilor proprietatii intelectuale in cadrul acestui site, Posta Online va inlatura materialele postate daca va fi anuntat ca aceste materiale incalca drepturile intelectuale sau alte legi in vigoare. De asemenea, postaonline.ro va interzice accesul utilizatorilor care incalca drepturile de proprietate in mod repetat. O incalcare repetata este in cazul utilizatorilor care au fost atentionati de doua ori, si li s-au inlaturat materialele de pe site de doua ori pe acest motiv.

Posta Online poate interzice accesul utilizatorilor si poate inlatura materialele care incalca Termenii si conditiile  amintite, la un moment dat, fara o prealabila instiintare.

Daca sunteti proprietarul unui drept de autor si considerati ca vreun utilizator a incalcat dreptul de proprietate, puteti trimite o notificare administratorului la info@postaonline.ro in care sa includeti o semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate spre detinerea dreptului de autor care este incalcat, identificarea elementului cu drept de autor ce se pretinde a fi incalcat sau o lista cu elementele ce se considera a fi incalcate,  Identificarea materialului care se considera a fi incalcat sau a fi subiectul activitatii de incalcare si care se doreste a fi inlaturat sau blocat accesul utilizatorului pe site, o informatie rezonabil suficienta din punct de vedere cantitativ, pentru a permite o contactare  ulterioara din partea siteului – adresa, numar de telefon sau email, dovada  conform careia sunteti indreptatit sa actionati in calitate de proprietar al materialului.

Securitatea datelor

Utilizatorul este raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor. Posta Online nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Posta Online, daca considera de cuviinta, va poate bloca , utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. postaonline.ro poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, sa intrerupa furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Garantie : Utilizatorul este de acord ca prin folosirea site-lui Posta Online in mod gratuit trebuie sa isi asume orice risc.

Cei ce acceseaza sau folosesc site-ul Posta Online din alte tari, sunt responsabili fata de legea locala.

Acceptarea termenilor

Prin acceptarea prezentelor conditii afirmati fie ca aveti peste 18 ani, sau sunteti  minor capacitate de exercitiu restransa si aveti consimtamantul parintelui sau tutorelui legal si sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile afirmatiile reprezentarile si garantiile stabilite mai sus si sa-i respectati. Sustineti ca utilizator ca aveti peste 14 ani, deoarece siteul postaonline.ro nu se adreseaza copiilor sub 14 ani. Daca sunteti sub varsta de 14 ani nu aveti voie sa folositi acest site.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul Posta Online poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece postaonline nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca postaonline.ro nu este responsabil de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site

postaonline.ro poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul siteului. Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Posta Online nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii.

Prin agrearea termenilor prezentului contract acordati dreptul Posta Online de a va trimite periodic email-uri cu informatii sau oferte speciale.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Posta Online in privinta utilizarii site-ului Posta Online

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Posta Online si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului Posta Online Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Posta Online sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert.


Facebook


scmengineering marlink ruukki aicpsreview ghinness